Varsågod, här är en strukturerad och överskådlig prislista. Jag tycker det ska vara lätt att välja.

LYX
42 000 kr
Täckning av hela bröllopet mellan 10-24
600 Redigerade högupplösta bilder
Planeringsträff
Fri rese-ersättning och övernattning
Skyndsam leverans
Bildspel
Lyxigt Album
Fine-art Printar
STANDARD
29 000 kr
Täckning av hela bröllopet mellan 10-24
600 Redigerade högupplösta bilder
Planeringsträff
Fri rese-ersättning och övernattning
Skyndsam leverans
Bildspel
HALV
22 000 kr
Sex timmar täckning av ditt bröllop
150 Redigerade högupplösta bilder
Planeringsträff
Fri rese-ersättning och övernattning
Skyndsam leverans

Ofta är det priset man kollar upp först när man väljer fotograf, det vet jag. Men jag tänkte förklara vad delarna innebär. Inget bröllop är det andra likt men det finns en sak som förenar dem: de tar en hel dag.

Information om bröllopspaketen:

  • Det är minsta antal garanterade bilder som anges. Ofta blir det fler.
  • Planeringsträff – Vi går tillsammans igenom hur ni tänkt er.
  • Fri rese-ersättning och övernattning – Vid övernattning eller resa står jag för kostnaden inom Sverige.
  • Skyndsam leverans – Alltid inom 5 veckor.
  • Bildspelet gör det möjligt att återuppleva dagen för både dig och familj och vänner och ser mycket bättre ut än att att ladda upp hundratals foton på facebook. HD-upplösning funkar lika bra på teven som mobil och surfplatta.
  • Album – 60 sidor av högsta kvalitet med lyxigt linne-omslag. 28×21 cm.
    Printar – Fyra stycken 40×30 förstoringar på exklusivt fine-art papper (Baryta 310gsm).
    (totalt värde 13.000kr)

Mer då?

Mitt fokus är bröllop och bara bröllop. Jag driver inte någon studio och fotar barnfamiljer hela dagarna, och sen kör ett bröllop som extraknäck ibland. Låt mig förklara varför detta är en fördel.

Min erfarenhet gör att du kan lita på att det blir bra vad som än händer. Regn och dåligt väder förekommer, och ”någon glömde paraplyet”. Porträttplatsen som var så fin några månader tidigare har blivit en lervälling. Eller så åker kameran i golvet, spricker eller slutar fungera. Sminket drar ut på tiden, nu har vi bara en kvart på oss! För mig är sådana saker vardagsmat. Jag har alltid dubbel uppsättning idéer och utrustning (paraplyer också) och har varit med om allt. Min yrkesheder står på spel, och den baseras på min erfarenhet.

En familjefotograf tar fantastiska bilder i studio med kaffebryggaren på. Men bröllop är något helt annat, och jag kommer göra allt för att det ska bli pangbilder oavsett vilken situation som råder.

De populäraste datumen bokas upp snabbt så vänta inte för länge med er bokning!

Slutligen – varför du ska boka mig idag?

Du ska boka mig om det känns rätt i magen.
Du ska boka mig om du vill ha friheten att göra hur du vill med bilderna.
Du ska boka mig om du vill bli lika nöjd som de som skrev dessa omdömen.


Frågor och svar

Vi vill boka – hur gör vi?
Jaaaaaa! Vad glad jag blir! Skicka ett mejl och berätta lite om ert bröllop och vilket datum ni skall gifta er. Jag hör av mig omgående med mer information!

Vi är inte vana att stå framför kameran. Blir det bra bilder ändå?
Men det klart att det blir! Vem har egentligen kameravana? Slappna av, njut av god mat och dryck och njut av bröllopet så sköter jag resten. Ni kommer se ut som ni aldrig gjort något annat än stått framför ett objektiv.

Hur många bilder får vi? Vad får vi göra med dem?
Minst 600, tror det ska räcka… Jag håller inte era bilder gisslan. Skriv ut, dela på facebook, instagram, snapchat, på anslagstavlan på Ica, Svenska Dagbladet, China Times… Gör vad ni vill. Ju fler som ser dem desto bättre!

Hur lång tid tar det tills vi får se våra bilder?
Högst 5 veckor efter bröllopet. Det är en ganska kort leveranstid jämfört med många andra. Mitt jobb slutar inte när festen är slut. Ni betalar för att få ett resultat i världsklass och inget lämnas åt slumpen. Jag går noggrannt igenom varje bild och ger dem det lyft de förtjänar.

Vad gör vi om det regnar?
Vi kommer överens om en reservplan för dåligt väder i god tid innan bröllopet. Utomhus med paraplyn, i växthus, lador, museum, det finns en mängd ställen. Oroa er inte det minsta! Ni kan bara låtsas som om det inte regnar.

Kan du fixa förstoringar, bildspel eller album?
Bildspel ingår alltid i bröllopspaketet. Vid förstoringar och album använder jag professionella fotolabb, fine-art papper, bifogar färgprofiler och lägger extra skärpa anpassad för utskrifter. Det ger en extremt hög kvalitet. Vill ni hellre göra det själva kan jag rekommendera ett par olika tjänster.

Vi bor långt ifrån Småland.
Inga problem alls. Jag älskar att resa så mycket att jag inte ens tar några extra kostnad för det. Det är gratis inom Sverige. För bröllop utanför Sverige men inom Europa tillkommer en fast reseersättning om 3000kr. Utanför Europa? Äntligen! Tveka inte att höra av er.